lundi 22 octobre 2007

μεταφορα ονειρου


Υποπτα συμπλεγματα στα ονειρα μας...


Ημουνα στο μπαλκονι κοιτωντας κατω οπου μια στρατια περιεργων οντων περνουσε το τοιχακι που μας χωριζει απο τους διπλανους και κατευθυνοταν στο λουκι μας. τρομοκρατημενη σκεφτομουνα πως θα μπορουσαν να φτασουν ως το μπαλκονι...Ξυπνησα και σκεφτομενη τι μου θυμιζαν αυτα τα περιεργα οντα μου ηρθαν στο νου οι μυρμηγκοφαγοι. Κοιταξα στη βικιπαιδια και ανακαλυψα πως οι μυρμηγκοφαγοι ειναι συγγενεις με τους armadillo που μοιαζουν φοβερα στα παραξενα οντα του ονειρου μου!

4 commentaires:

patsiouri a dit…

Ησουν μία κούκλα νύφη! Γιατί δέν έριξες σ΄υρμα πως ξανάρχισες να μπλογκάρεις καλέ?? Εμπαινα, έμπαινα...μετά απογοητεύτηκ και σ'΄εχασα!

maria λεμονατη! a dit…

thank you - thank you.
εχω καλη στυλιστρια (sic)
DKMC με το ονομα.
Despoina Karageorgi Moschato City.
Καναρη 39. εγγυηση!
εριξα συρμα και σχοινι και σου λεω πως εχω και επισημο σπιτι αμα λαχει. εσυ ερχεσαι και χωνεσαι στην αποθηκη μου!
περνα και απο το σαλονι, χτιζω και τζακι για το χειμωνα...!
http://maria-lemonia.blogspot.com/
σε περιμενω, οποτε θελεις
το σπιτι ειναι ανοιχτο 24/7

Anonyme a dit…

παντως αν δεν ειχες τα πρωτα εικοσιτετραωρα καποια γεγονοτα η συμβαντα που να επαληθευουν το ονειρο...μαλλον ειναι ασχετοι συνειρμοι του υποσυνειδητου...

: ))

maria λεμονατη! a dit…

περνανε απο το μυαλο μου διαφορες σκεψεις για το τι σημαινει αυτο το ονειρο una mama. εχω την αισθηση οτι αυτα τα ζουζουνοζωακια ερχονται οντως απο το υποσυνειδητο και το στοιχημα ειναι αμα θα σηκωσουν τελικα το λουκι και θα περασουν στο μπαλκονι μου ή οχι. δηλ. αν θα βγουνε στο συνειδητο, θα αναλυθουν και θα αντιμετωπιστουν ή θα παραμεινουν καλα κρυμμενα να καθοριζουν εκφανσεις τις ζωης μου χωρις αδεια!
στη wikipedia διαβασα πως το dna του μυρμηγκοφαγου παραμενει αμεταλλακτο εδω και χιλιετηριες, αρχαικο οπως το υποσυνειδητο!